IRIDA NA BELOM DVORU

by Sanja
1 Komentar

irida

Foto:Tanjug/ZoranŽestić

Udruženje srpsko-grčkog prijateljstva “Irida” imali ste priliku da upoznate u nekoliko naših prethodnih tekstova. Pod dirigentskom palicom profesorke Aleksandre Garunović, hor udruženja izvodi tradicionalnu i modernu grčku muziku i pravo je uživanje slušati ih.Iz godine u godinu ovo udruženje i u sklopu njega istoimeni hor raste i razvija se, i može se pohvaliti kvalitetom i talentom svojih mnogobrojnih izvođača raznih generacija.

Shodno tome, svaka manifestacja gde se prepliću tradicija i kultura dve zemlje ne može da prođe bez prelepih glasova članova Iride.

Ovoga puta Irida je zapevala ni manje ni više nego na Belom dvoru, na kome se već sedamnaestu godinu za redom održao tradicionalni prijem za najbolje maturante Srbije i Republike Srpske.

UDRUŽENJE SRPSKO-GRČKOG PRIJATELJSTVA “IRIDA”

Fondacija za kulturu i obrazovanje porodice Karađorđević, na čelu sa prestolonaslednikom Aleksandrom Karađorđevićem i njegovom suprugom Katarinom, nagradili su najbolje učenike pohvalnicama i prigodnim poklonima.

Hor Društva srpsko-grčkog prijateljstva “Irida” bio je zadužen za Kulturno umetnički program.

U okviru udruženja, pored muzičke, postoji i lingvistička sekcija gde možete temeljnije učiti grčki jezik.Ako biste želeli da postanete deo ovog udruženja možete ih kontaktirati ovde ili na mail aleksgarunovic@gmail.com

 

 

You may also like

1 Komentar

Simi 04/07/2018 - 09:08

Volela bih da postanem clan ovog udruzenja, a zanima me sta mi to donosi, kakve obaveze iamm :-)?

Odgovor

Ostavi komentar

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići