ZA SVE ZALJUBLJENE DUŠE: MAJA VOLK I NIKOS GOUSGOUNIS

Dopada vam se? Podelite sa prijateljima

View this post on Instagram

pred snimanje emisije. IZA 11, RAS TV

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on

Najpoznatija grčka snajka Maja Volk i njena srodna duša Nikos Gousgounis objavili su prvu srpsko-grčku knjigu štampanu na našem jeziku. Sveta ljubav i sentimentalno putovanje oduševiće sve one koji istinski veruju da prava ljubav postoji, dok će nevernim Tomama otvoriti oči (ili bolje rečeno srce). Ne trebamo posebno da vam navodimo da će svi oni čije je srce “ukrao” neko iz zemlje masline u ovo delo Maje i Nikosa gledati kao u Sveto pismo.

MAJA VOLK: OTVORENO O GRČKOJ I GRCIMA

Već smo vam pisali da smo imali čast da upoznamo Maju Volk i njenog izabranika Nikosa koji zrače pozitivnom energijom i ljubavlju. Prosto, ne možete da se ne osećate lepo kada se nalazite u njihovom društvu. Shodno tome, nismo mogli a da se ne oduševimo kada smo videli da je filozofska poema ispisana ogromnom srpsko-grčkom ljubavlju našla u prodaji.

View this post on Instagram

evo me na sajmu, dodjite da se druzimo!

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on

Sveta ljubav i sentimentalno putovanje je delo koje otvoreno govori o ljubavi Maje i Nikosa – sudbinskom susreti i kako oni žive svoje ljubav. Njihove misli i osećana su isprepletene s istorijom, mitovima i legendama. Njih dvoje se nenadmeću, već dopunjavaju i upravo je to “ključ” čiste i prave ljubavi.

Delo su počeli da pišu kraj egejske obale minulog leta, da bi posle njegove stranice bile ispisane i u čarobnoj Škotskoj. Izdavač filozofske poeme koju podpisuju Maja Volk i Nikos Gousgounis je Nova POETIKA, a knjigu možete naručiti OVDE.

SIROVA ISHRANA – GRČKI KUTAK IZAZOV

PS Ako je neko pročitao knjigu, čekamo vaš komentar

 

Dopada vam se? Podelite sa prijateljima

2 Comments

  1. Lepo je cuti da za pravu ljubav nikad nije kasno.
    Zelim im oboma dug zivot I dobro zdravlje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.