SAZNAJTE SVE O TASOSU ZA JEDAN MINUT

by Ivana
0 Komentar
tasos

Večita dilema – da li je mesto više porodično ili će i oni koji bi da se provedu i izlaze naći nešto za sebe? Tasos ima po nešto za sve! Pročitajte naše kratke i jasne preporuke za koje mesto da se odlučite!

Znamo, ni mi ne volimo dugačke postove i zato odmah prelazimo na stvar. Ovo će biti jedan u nizu kratkih i sažetih postova o destinacijama u Grčkoj, koji će vam pomoći da saznate koje je idealno mesto za vaš odmor!

Šumovito ostrvo na severu Grčke jedno je od omiljenih destinacija naših turista. Evo naših preporuka za sve vas koji ste se ovog leta odlučili da odmor provedete na ovom prelepom ostrvu.

Tasos za mlade (ili za one koji se tako osećaju)

Dakle, ukoliko na odmor idete da se provedete – Tasos je pravo mesto za to. Birajte mudro i videćete da ćete odmor na Tasosu pamtiti i prepričavati.

Za vas kojima su žurke i izlasci u prvom planu, idealan smeštaj biće u Limenasu, a najbolja plaža La Scala.

Tasos za parove

Želite romantičan odmor sa svojim partnerom ili partnerkom? I za vas postoji mesto na Tasosu. Smeštaj odmah potražite u Limenariji, a kada se udobno smestite pravac plaže na kojima ćete moći da se prepustite uživanju. Birajte – Aliki, Kekes, Giola ili Mermerna. I odmor vam je skoro već ispunjen…

Tasos za porodice

Imate decu, treba vam prostor, mesto gde ćete moći da se odmorite a ne gužvate sa 1000 ljudi? Idealno mesto za vas je hotel Makriamos, a za idealan ugođaj i dečije osmehe, tu je i zološki vrt :).

Ukoliko biste ipak da sami istražujete, kombinujte blizinu smeštaja sa plažom. Naša preporuka su Skala Potamia i Golden Beach.

You may also like

Ostavi komentar

thirteen − 4 =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići