SAZNAJTE SVE O TASOSU ZA JEDAN MINUT

Hotel Makryammos Bungalows - Limenas, Tasos, GRCKA HOTELI, LETO, LETOVANJE

Večita dilema – da li je mesto više porodično ili će i oni koji bi da se provedu i izlaze naći nešto za sebe? Tasos ima po nešto za sve! Pročitajte naše kratke i jasne preporuke za koje mesto da se odlučite!Znamo, ni mi ne volimo dugačke postove i zato odmah prelazimo na stvar. Ovo će biti jedan u nizu kratkih i sažetih postova o destinacijama u Grčkoj, koji će vam pomoći da saznate koje je idealno mesto za vaš odmor!

Šumovito ostrvo na severu Grčke jedno je od omiljenih destinacija naših turista. Evo naših preporuka za sve vas koji ste se ovog leta odlučili da odmor provedete na ovom prelepom ostrvu.

Plaža La Scala, foto: La Scala website
Plaža La Scala, foto: La Scala website

 

Tasos za mlade (ili za one koji se tako osećaju)

Dakle, ukoliko na odmor idete da se provedete – Tasos je pravo mesto za to. Birajte mudro i videćete da ćete odmor na Tasosu pamtiti i prepričavati.

Za vas kojima su žurke i izlasci u prvom planu, idealan smeštaj biće u Limenasu, a najbolja plaža La Scala.

Mermerna plaža, foto: Zmajina svaštara
Mermerna plaža, foto: Zmajina svaštara

Tasos za parove

Želite romantičan odmor sa svojim partnerom ili partnerkom? I za vas postoji mesto na Tasosu. Smeštaj odmah potražite u Limenariji, a kada se udobno smestite pravac plaže na kojima ćete moći da se prepustite uživanju. Birajte – Aliki, Kekes, Giola ili Mermerna. I odmor vam je skoro već ispunjen…

thassos-972570_640
Zalazak sunca na Makriamosu, foto: Pixabay

Tasos za porodice

Imate decu, treba vam prostor, mesto gde ćete moći da se odmorite a ne gužvate sa 1000 ljudi? Idealno mesto za vas je hotel Makriamos, a za idealan ugođaj i dečije osmehe, tu je i zološki vrt :).

Ukoliko biste ipak da sami istražujete, kombinujte blizinu smeštaja sa plažom. Naša preporuka su Skala Potamia i Golden Beach.Naslovna fotografija: Tasos, Makriamos / Tripadvisor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.