BARCINO TOURS – OSTVARUJE VAŠE SNOVE

by Tijana
0 Komentar

Barcino tours

Barcino tours je otvoren sada već davne 2003. godine i od tada se smatraju iskusnim i pouzdanim organizatorom putovanja u zemlji i inostranstvu.Pre nego što vam predstavimo Barcino tours, hteli bismo da vam kažemo da je ova agencija za svega nekoliko sati odgovorila na naša molbu da prihvate da budu deo humanitarne akcije za prvo letovanje ugroženim porodicama iz Srbije. Iskreni da budemo, nismo očekivali ništa manje, jer su i prošle godine bili deo iste.

LEPTOKARIJA – LETOVANJE ZA PLIĆI DŽEP

Inače, ovu humanitarnu akciju je prethodnih godina organizovala internet stranica Grčka info, a od ove godine će je preuzeti naša malenkost, ali uz punu podršku iskusnijih kolega iz tima Grčka info.

Barcino tours

Barcino tours posluje već petnaest godina u našoj otadžbini i ima čak sedam poslovnica koje se nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Vrnjačkoj Banji i Nišu. Agencija poseduje licencu OTP 186 izdatu 10.02.2010. godine.

Sa Barcinom nećete uživati samo u Grčkoj, već i na drugim destinacijama. Naime, vremenom se agencija specijalizovala, pored nama omiljene zemlje masline, za bugarsko primorje, smeštaj gostiju u Vrnjačkoj Banji, individualna putovanja u zemlji i inostranstvu, daleke i egzotične destinacije, organizaciju studentskih/đačkih ekskurzija i rekreativnih nastava, letnjih škola jezika širom sveta… Sažeto rečeno, kakav god odmor zamislili – Barcino je tu da vam ga ostvari.

Barcino tours

Znamo da će mnogi od vas krenuti da kude ovu agenciju zbog nesreće koja se desila leta 2015. godine. Verujte nam da se od te nesreće promenio i rad u Barcino toursu. Iako su to činili i ranije, ali se uprkos tome nesreća ipak dogodila, zaposleni u ovoj agenciji vrše dodatne provere svakog koraka, kako bi klijentima pružili odmor iz snova. Uostalom, ako većina Francuza veruje Er Fransu čak i posle nesreće koja se dogodila 2009. godine, zašto onda svi mi ne bismo pružili drugu šansu Barcino tursu, koji se više puta pokazao kao pouzdan partner u putovanju mnogim turistima.

PEFKOHORI – VAROŠ KOJOJ SE UVEK RADO VRAĆAMO

U ponudi ove turističke agencije nalazi se mnoštvo destinacija u Grčkoj. Halkidiki, Olimpska regija, Tasos, Parga, Evia i Krit su samo neke od destinacija koje možete naći u njihovom ovogodišnjem katalogu. Takođe, možete birati luksuzne ili jednostavne aprtmane, ali se u ponudi nalaze i hoteli.

Prema tome, ako još niste rezervisali vaše letovanje u najjužnijoj balkanskoj zemlji, onda vas Barcino čeka.


You may also like

Ostavi komentar

12 + 4 =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići