GOSPODIN DUŠAN DUDA IVKOVIĆ – SRBIN KOGA GRCI OBOŽAVAJU

by Tijana
0 Komentar

Večeras je u Atini posebno veče. Naime, legenda srpske, jugoslovenske, grčke i evropske košarke, gospodin Dušan Duda Ivković, će se oprostiti od trenerske klupe. 

“Sa zadovoljstvom sam prihvatio ideju Olimpijakosa da se u Atini 20. septembra odigra moja poslednja utakmica koju ću voditi sa klupe. Ovom utakmicom želim da se zahvalim Olimpijakosu, ali i svim mojim bivšim igračima, kolegama trenerima i svim ljudima košarke sa kojima sam sarađivao, a koji su mi omogućili da uživam u svom poslu i radim ono što najviše volim više od 40 godina. Grčka je moja druga kuća i Olimpijakos je definitivno moj tim. Želim mnogo da se zahvalim svakom navijaču Olimpijakosa i posebno vlasnicima i upravi kluba što organizuju ovu utakmicu. Jako se radujem što ću još jednom biti u punoj Dvorani mira i prijateljstva. Voleo bih i sve vas pozivam da se ponovo tada okupimo i pomognemo u prikupljanju sredstava za pomoć deci Srbije i Grčke”, dao je obaveštenje veliki Duda za Koš magazin.

GRCI SU SPORTSKI FANATICI

Ovaj svečani ispraćaj jednom od najvećih trenera uveličaće pored Teodosića, Bogdanovića, Spanulisa, Pridezisa… i mnogi stari asovi koji su kraljevi košarke – Divac, Paspalj, Galis, Kukoč… Među svima njima biće još jedna zvezda srpskog i svetskog sporta – Novak Đoković.

https://www.facebook.com/olympiacosbc/photos/a.10150465421158289.452474.304321388288/10156730963533289/?type=3&theater

Večeras nije bitno da li ste crveno ili crno beli, bitno je samo da odamo počast jednom velikom košarkaškom stručnjaku i još većem čoveku. Prema tome, svi vi koji ste u Atini ili na Atici, dođite večeras u Dvoranu mira i prijateljstva ne bi li ispratili našeg Dušana Dudu Ivkovića kako dolikuje jednoj takvoj živoj legendi igre pod obručom. Celokupan prihod od ove utakmice biće dat u dobrotvorne svrhe.You may also like

Ostavi komentar

one × four =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići