EVRO TURS – AGENCIJA KOJA NUDI VIŠE OD LETOVANJA

by Tijana
0 Komentar

evro-tursEvro turs je turistička agencija koja radi nešto više od 27 godina. Osnovana je sada već davne 1991. godine u našoj prestonici. Njena poslovnica se nalazi u poslovnom centru u Požeškoj ulici br. 80 u Beogradu, na Banovom Brdu.Pre nego što krenemo da vam predstavimo Evro turs treba da znate da je ova agencija bez razmišljanja prihvatila da bude deo humanitarne akcije za prvo letovanje ugroženim porodicama iz Srbije. Velokodušno su ponudili besplatan autobuski prevoz našim dobitnicima.

Inače, ovu humanitarnu akciju je prethodnih godina organizovala internet stranica Grčka info, a od ove godine će je preuzeti naša malenkost, ali uz punu podršku iskusnijih kolega iz tima Grčka info.

Evro turs je član YUTA-e i poseduje licencu tur operatera, OTP 14/2010 od 29.01.2010. godine, koja je obnovljena 04.02.2016. godine. Prema tome, znate da ste u dobrim rukama kada uplatite aranžman preko njih. Njihov sajt možete pronaći pritiskom OVDE.

evro turs

Za sve ljubitelje nama drage Grčke još jedna prednost Evro tursa je ta što je agencija počela svoj rad sa prodajom aranžmana baš u zemlji masline. Počeli su sa letovalištem  Nea Kalikratia na Halikidikiju da bi potom svoje poslovanje prošilirila duž ovog dela Grčke: Nea Plaji, Nea Flogiti, Dionisiosu, Polihronu, Nikitiju kako sa grčkim hotelijerima tako i sa turističkim agencijama. Evro turs je nastavio da širi i kasnije svoje poslovanje po prelepim predelima najjužnije balksanske zemlje, tako da se u njihovj ponudi može naći i prelepo ostrvo Skiatos, i veoma popularna letovališta u Olimpskoj regiji – Paralija i Olimpik Bič.Agencija Evro Turs se nebavi samo prodajom letnjih aranžmana. Naime, već duži niz godina imaju odličnu saradnju sa privrednom komorom Halkidikija, pa shodno tome poverzuju privrednike iz otadžbine sa kolegama iz Grčke. Takođe, agencija je uspešno organizovala kongrese i seminare za jedan broj strukovnih udruženja na Zlatiboru, Tari i Vrnjačkoj Banji, kao i studijska putovanja istih u Grčku, Italiju, Švajcarsku, Francusku, Španiju, Dansku, Češku Republiku, Nemačku, Austriju, Bugarsku, Tursku….

Možda vam se dopadne

FLOGITA SONJA APARTMANI – RAJSKI ODMOR NADOMAK SOLUNA

Ako ste misili da je to sve što vam nudi Evro Turs onda ste se prevarili. Već nekoliko godina u Srbiji postoji zanimanje za kupovinu nekretnina u Grčkoj, upravo je tu Evro Turs da vam pomogne. U saradnji sa svojim provrenim paretnerima iz agencije Kalogirou posreduju u kupovini nekretnina naših građana na području lepog i svima nama dobro znanog Halkidikija. Što je najzanimljivije, Evro turs posredovanje obavlja bez nadoknade od strane kupaca.

Pored svega navedenog agencija još u ponudi ima autobuski prevoz do Švajcarske, prodaju avio karata za sve destinacije, poklanička putovanja, obilazak raznih evropskih gradova, ali i posete nekadašnjim jugoslovenskim republikama – Sloveniji i Crnoj Gori.


 

You may also like

Ostavi komentar

thirteen + fourteen =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići