flogita sonja Na samo 50 km od Soluna nalazi se malo prelepo letovalište i Flogita Sonja apartmani. Smešteni u jednom od najlepših delova Neo Flogite, ovi apartmani su odličan izbor za vaš ovogodišnji smeštaj u zemlji masline.Pre nego što vam napišemo prednosti ovog smeštaja, hteli bi smo da vam kažemo da su Flogita Sonja apartmani deo humanitarne akcije za prvo letovanje ugroženim porodicama iz Srbije. Ovu akciju je prethodnih godina organizovala internet stranice Grčka info, a od ove godine će istu preuzeti naša internet stranica, ali uz punu podršku starijih i iskusnijih kolega i prijatelja iz tima Grčke info.

Inače, ovi divni apartmani se nalaze u vlasništvu naše Sonje Đorić, koja ne samo da ima veliko srce, već je i domaćin bez mane. Naime, apartmani se nalaze na svega 250 m od plaže i sastoje se od čak 9 smeštajnih jedinica, koji su prilagođeni svim generacijama. I ako imate malu bebu ne morate da brinete, jer su tu i krevetići koji će biti dopremljeni u vaš apartman.

Za razliku od većine apartmanskih kuhinja širom Grčke, u Flogita Sonja apartmanima naći ćete i rernu, tako da i tokom letovanja možete praviti svoje omiljene obroke. Pored toga tu se nalazi opremljena kuhinja sa frižiderom, spoljnom trepezarijom, klima uređaj, Wi-Fi internet, LCD televizor i parking za svakog gosta. Ako ste misli da je to sve što nude apartmani naše Sonje, onda ste se prevarili.

Apartmani imaju prelepi vrt koji je opremljen po svačijem ukusu. Naime, u njemu ćete naći dečije igralište, ali i roštilj koji možete koristiti – što bi se reklo, sve je opremljeno za jedan pravi rajski odmor daleko od svakodnevnih briga.

NEA FLOGITA NA HALKIDIKIJU – MALO MESTO VELIKOG SRCA

Tik uz plažu nalazi se i turistička agencija Flogita Sonja travel koja vam pruža veliki broj izleta, prevoz od/do aerdodroma, nezaboravne grčke večeri, preporučuje najbolje lekare, itd.

Dugogodišnji saradnici Flogita Sonja apartmana su proverene agencije: Evro turs, Tranšperd tours i Halo tours. Naravno, tu se nalazi i sajt Grčka info, gde više o ovim apartmani možete naći OVDE. Na kraju ili početku, tu je i internet stranica Flogita Sonja apartmana na koju ćete otići pritiskom OVDE.

Još da vam kažemo da se u mestu Nea Flogita nalazi najduža plaža na Halkidiju, da pijaca radi od sedam ujutru, pa sve do dva posle ponoći. Tako da budete sigurni da možete uživati u beskrajnom plavetnilu mora bez preterane gužve na plaži, a usput se sladiti sočnim sezonskim grčkim voćem i povrćem.