GRČKI VIKEND U BEOGRADU – OSETITE DUH GRČKE NA PRAVI NAČIN

by Sanja
0 Komentar

Pod pokroviteljstvom Grada Beograda, Grčke Ambasade u Beogradu, Turističke organizacije Beograda i Srbije, Helenskog Privrednog Udruženja Srbije i Grčke Nacionalne Turističke Organizacije i ove godine ćete moći da uživate u čarima Grčke u centru Beograda.

Grčki vikend u Beogradu će se održati 20. i 21. maja na Trgu Republike. Ako ste ovu manifestaciju posetili prošle godine onda smo sigurni da će ovaj vikend biti rezervisan za istu. Ovo je idealna prilika da se bliže upoznate sa grčkom tradicijom, kulturom i običajima putem ukusa, mirisa i zvuka grčke muzike.

Osvojite karte za grčki film koji se prikazuje na Beldocs-u

 

Program počinje u 14 časova uz zvuke svima nama poznate grčke muzike. Zabavu će upotpuniti buzuki bend Greek sounds i Kulturno umetničko društvo iz Larise. Za sve ljubitelje Sirtakija, u saradnji sa plesnom školom Yu Dance biće organizovan i javni čas za sve one koji bi voleli da savladaju korake najpopularnijeg grčkog plesa.

Možda vam se dopadne

Pored velike bine na kojoj će se održavati kulturni program, posetioci će imati priliku da uživaju i u ukusima Grčke. Možete uživati u originalnim Dodoni sirevima, vinima, pivu, nezaobilaznom uzu, grčkom medu, maslinama, maslinovom ulju i grčkim specijalitetetima.

Šta je to što nas vuče svake godine u Grčku

 

Zaigrajte, zapevajte i probajte grčke gastronomske đakonije. Osetićete se kao da ste na trenutak u zemlji masline, a to je idealna priprema za predstojeći odmor. Naravno u Grčkoj!

 

Napomena: Fotografije su vlasništvo www.greekweekend.org i zabranjeno je svako njihovo kopiranje.

 

 

You may also like

Ostavi komentar

14 + 10 =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići