HOLIVUDSKE ZVEZDE KOJE VOLE GRČKU

by Tijana
0 Komentar
holivudske zvezde

Nisu samo Srbi zaljubljeni u Grčku obalu, već i mnoge holivudske zvezde. Baš kao i mi, i oni joj se često vraćaju leti. Saznajte u daljem tekstu koga je zemlja masline ostavila bez daha, a koji holivudski šmeker vuče grčke korene.

Tako je miljenica ženske publike, Sara Džesika Paker, opčinjena grčkom kuhinjom i namirincama koje dolaze sa juga Balkana. Ona je, tokom jednog intervjua, ko iz topa odgovorila da joj je upravo Grčka omiljena turistička destinacija.

Grčki Holivud: Glumci koji vode poreklo iz zemlje masline

Jedan od omiljenih grčkih zetova, velikan glume Tom Henks, voli da kaže da je on 110% Grk. Dok je holivudska lepotica Anđelina Žoli priznala da je zaljubljena u Grčku i da se uvek rastuži kad je napušta. Njen bivši suprug Bred Pit je rekao: “Posetio sam Grčku više puta i mislim da je jedna od najlepših zemalja sveta”. Međutim, Pit nije jedini koji misli da je Grčka jedna od najlepših država naše planete, jer je istog mišljena i zgodna Sofija Verge.

“Ne znam kako je moguće da sam živeo 49. godina na ovoj planeti, a da ranije nisam ni jednom posetio neko grčko ostrvo. Prelepo. Pozdrav Mikonosu – vratiću se uskoro”, izjavio je Rasel Krov psole boravka na jednoj od najskupljih grčkih destinacija.

Ovde odmara svetski džet set, a od cena će vam se zavrteti u glavi

“To je zemlja izuzetne prirodne lepote i fantastičnih ljudi. Ponosan sam što je često posećujem”, rekao je Stiven Spilberg, dok je Leondardo di Kaprio priznao da mu je zemlja masline oduzela dah. Legendarni Hju Džekmen je izjavio da su dve generacije pre njega njegovi preci prezivali Bella, pa da je tako siguran da njegovim venama teče grčka krv.

Pogledajte ovaj video klip od pre nekoliko godina i vidite koje su to sve holivudske zvezde (a i druge) koje je rado posećuju:

You may also like

Ostavi komentar

twenty + 9 =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići