IRIDA U BEOGRADU – UŽIVAJTE OVE NEDELJE U GRČKOJ MUZICI

by Tijana
0 Komentar

irida

Ako za nedelju niste ništa planirali, mi imamo predlog za vas – posetite 39. Beogradski sajam turizma i uživajte u horu udruženja grčko-srpskog prijateljstva Irida. Sigurno ćete uživati u ovom muzičkom spektaklu, ali i na štandu nama najdraže bratske države.Naime, Irida će pevati u nedelju 26.02.2017. godine na 39Sajmu turizma u našoj prestonici. Udruženje je dobilo poziv od strane Grčkog turističkog saveza u Srbiji, čiji je direktor gospođa Sofija Lazaridu. Sigurni smo da je ovaj poziv samo dao podstrek Udruženju Iridi da nastavi da radi kao što je i do sada radilo.

Udruženje grčko-srpskog prijateljstva “Irida”

Udruženje Irida će nastupiti na bini hale, pošto ih ima dosta, tako da svi mogu da proprate ovaj izvanredan muzički program. Zanimljivo je da će Irida predstaviti repertoar svog dečijeg hora, ali i hora za odrasle – tako da ovaj događaj može biti lep “izlet” za celu porodicu. Splet pesma će biti od Svilenog konca, pa do Dece Pireja. Jednostavnije rečeno, biće to repertoar vredan sestrinske ljubavi između dve države – Grčke i Srbije.

Zašto volimo grčku muziku

Usput, dok budete uživali u grčko-srpskoj muzici koju izvodi Irida, predlažemo vam da prošetate po štandovima i vidite ovogodišnje ponude za najjužniju balkansku zemlju. Sigurni smo da ćete naći nešto što vam odgovara, ako do sada niste rezervisale letovanje.Svima vama koji se odlučite da odete na pomenutu muzičku feštu želimo lep provod i čekamo da čujemo vaše utiske.

You may also like

Ostavi komentar

17 − three =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići