NOVE KAZNE ZA VOZAČE

by Sanja
1 Komentar

kazneRetko ko provede odmor u Grčkoj, a da svakodnevno ne nosi napopulariju i najpraktičniju obuću za leto, japanke iliti “Sajonares” kako ih Grci zovu. Najprodavanija obuća svakog leta i najomiljenija kod većine nas su upravo japanke. Nisu problem dok ih samo nosite od apartmana do plaže hodajući po vrelom asfaltu, ali… Ako rešite da iznajmite neko prevozno sredstvo da bi obišli okolna mesta i plaže može vam stvoriti dodatni trošak.

P A Ž N J A – IZMENE ZAKONA O DRUMSKOM SAOBRAĆAJU

Kako javlja ANT televizija, doneta je nova odluka kojom će se kažnjavati svako ko upravlja prevoznim sredstvom u japankama. Razlog ovog naplaćivanja kazne jeste da se smanje saobraćajne nesreće koje se često dešavaju zbog vožnje u ovoj nepraktičnoj obući.

Kazna za vožnju u japankama iznosi 50 evra i oduzimanje vozačke dozvole na 30 dana. Da ne biste rizikovali, vozite u adekvatnoj obući, a u japankama uživajte u šetnji i na vrelom pesku.


You may also like

1 Komentar

Vanja 24/07/2018 - 19:25

Bravo!

Odgovor

Ostavi komentar

1 × 1 =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići