MAKRIAMOS PLAŽA- RAJ ŠUMOVITOG TASOSA

by Tijana
0 Komentar
makriamosPre nekoliko nedelja napisali smo kratak post o Tasosu za koji možemo slobodno reći da vas je veoma zainteresovao, jer ste nam e-mail “zatrpali” pitanjima o plaži i bungalovima Makryammos ( u slobodnom prevodu duga peščana plaža). Zbog toga smo rešili da vam izađemo u susret i da vas detaljnije upoznamo  sa ovom divnom peščanom plažom.
 makriamos

Makriamos plaža – opis

Plaža Makriamos je udaljena oko 2 km od magistrale, a prirodnom lepotom koja je okružije osvaja svakog svog gosta i mami ga da je opet poseti. Miris borova, stene koje su tu kao čuvari ovog raja, lepa stazica i pre svega uredno nameštene ležaljke i suncobrani je ono što opčini svakog turistu.

makriamos

Za goste bungalova ulaz na ovu predivnu plažu je besplatan, dok ostali moraju da plate 3 evra po osobi iliti 1,5 evra za dete koje nije starije od 12 godina. Dve ležaljke i suncobran su 6 evra i obavezno se plaća depozit od 5 evra koji će vam biti vraćen kada budete napuštali plažu. U večernjim satima (posle 18:00 časova) ulazak je besplatan i naravno u predsezoni i zadnjim letnjim smenama za godišnji odmor.

makriamos

U cenu je uračunato korišćenje bazena koji se nalazi tik uz plažu, ali i veliki broj zanimacija za decu. Inače u kompleksu bungalova nalazi se i rezervat srna, što pruža deci i odraslima da uživaju u lepoti šumskih “diva”, ali i da ih nahrane ako to žele.

makriamos

Jedina mana ove plaže je da do nje nema organizovanog gradskog prevoza.

makriamos

Makriamos bungalovi

Što se tiče bungalova tu ima razlike u zavisnosti koji rezervišete. Uglavnom, peškiri i posteljina se menjaju svaki dan. Hrana je raznovrsna i veoma ukusna. U svakom slučaju nećete se pokajati, ako odlučite da odmor provedete u ovom bajkovitom kompleksu gde paunovi slobodno šetaju između bungalova.


Ukoliko želite da saznate više o ovim Makryammos bungalovima posetite njihov sajt pritiskom OVDE. Pogledajte video ove plaže:

You may also like

Ostavi komentar

12 + 3 =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići