MASTER STUDIJE U GRČKOJ

by Ivana
0 Komentar

master u grckoj

Ukoliko želite da konkurišete za master studije u Grčkoj, još ima vremena da se prijavite. Predstavljamo vam nekoliko programa u Atini i jedan na Kritu, koji daju i stipendije za naše studente.

Ukoliko ste završili osnovne studije i imate nekoliko godina radnog iskustva, sve popularnije studije Master of Business Administration su vam dostupne u Atini. MBA program Atinskog univerziteta za ekonomiju i biznis je jedan od najboljih u ovom delu Evrope, predavanja su na engleskom jeziku i svake godine ima sve više studenata iz drugih zemalja. Do sada je oko 15-ak studenata iz Srbije završilo ovaj program, koji im je dao šansu za napredovanje u karijeri i bolje pozicije na poslovima koje su obavljali. Njihova iskustva su odlična, mnoge poznajemo, pa zato i preporučujemo ovaj program kao jedan od najboljih za sve one koji žele da studiraju u Grčkoj.

Osim predavanja na način na koji to rade svetski poznati univerziteti, studenti su upoznali grčku tradiciju i kulturu, imali besplatne časove grčkog jezika u okviru programa i naravno neizbežnu zabavu i provod na studentski način.

Možda vam se dopadne

Ukoliko želite da aplicirate, to možete učiniti do 31.maja 2017. godine a sve informacije možete pronaći da ovom linku.

KADA MIT POSTANE STVARNOST ILI KAKO JE ATINA DOBILA IME

Master studije u Grčkoj na Kritu

Jos jedan master program koji stipendira studente iz naše zemlje nalazi se na Univerzitetu tehničkih nauka na Kritu. Zahvaljujući kompaniji Hellenic Petroleum i njenoj članici Eko Serbia, za 2 studenta iz Srbije obezbeđena je i stipendija koja pokriva sve troškove studiranja, kao i naknada za troškove života na Kritu za sve vreme studiranja u iznosu od 1000 evra mesečno.

Ovaj master program namenjen je prevashodno onima koji žele da steknu znanja iz oblasti mehanike, pa se mogu prijaviti studenti koji su završili osnovne studije iz oblasti mehanike, hemije i metalurgije. Predavanja su na engleskom jeziku, uz mnoštvo seminara, gostujućih predavača i istraživačkih projekata iz oblasti naftne industrije i energetskog tržišta.

Dokumenta koja su potrebna za prijavu su popunjavanje obrasca na sajtu fakulteta, fotokopija diplome, detaljan CV, dva pisma preporuke i sertifikat o poznavanju engleskog jezika.

Rok za predaju je 31.maj 2017. godine, a detaljnije informacije možete da pronađete na sajtu fakulteta.

HANJA PONOSNA LEPOTICA OSTRVA KRIT

Master studije Grčka – Atina

Ukoliko biste ipak da se specijalizujete u nekim drugim oblastima, postoje i drugi master programi na Atinskom univerzitetu za ekonomiju i biznis, koje možete pogledati klikom na ovaj link. Svaki od programa ima svoj web sajt, na kome se detaljno možete informisati o uslovima i načinu prijavljivanja.

Ukoliko Vam je potrebna bilo kakva pomoć, možete slobodno da nas kontaktirate na našoj Facebook stranici, jer tu najbrže odgovaramo 😊.

 

 

 

You may also like

Ostavi komentar

nineteen − five =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići