MOZAIK – TURISTIČKA AGENCIJA PO SVAČIJOJ MERI

by Tijana
0 Komentar

mozaikMozaik Primo Doo je novosadska i banjalučka agencija koja je počela sa radom 2009. godine i od tada je na prvom mestu pri izboru putnih aranžmana kod mnogih srpskih turista. Takvu reputaciju je stekla pre svega zbog povoljnih aranžmana, ali i svog besprekornog poslovanja. Od 2017. godine rade pod licencom OTP br. 45/2017.

Pre nego što vam predstavimo Mozaik Primo Doo, hteli bismo da vam kažemo da je ova agencija za svega nekoliko sati odgovorila na našu molbu da prihvate da budu deo humanitarne akcije za prvo letovanje ugroženim porodicama. Naime, pošto smo dobili prijave i iz Repbulike Srpske, a da porodice preko Drine ne bi isključili iz akcije samo zbog prevoza, Mozaik koji ima agenciju i u Banjaluci je rešio da postane deo naše akcije.

FLOGITA SONJA APARTMANI – RAJSKI ODMOR NADOMAK SOLUNA

Inače, ovu humanitarnu akciju je prethodnih godina organizovala internet stranica Grčka info, a ove godine ju je preuzela naša malenkost, ali uz punu podršku iskusnijih kolega iz tima Grčka info.

mozaik

Da ne bude zabune, Mozaik Priimo Doo i Mozaik 021 su dve agencije koje su usko povezane porodičnim i poslovnim vezama, tako da obe koristi istu internet stranicu. Bave se organizacijom turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu, prodajom avio karata, putnog zdravstvenog osiguranja i uslugama viziranja.

Mozaik agencija može da se pohvali svojim stučnim osobljem koje je spremno da odgovori na svako vaše ptianje i da vam razjasni nedoumice.

Što se tiče Grčke, u njihovoj ponudi možete naći omiljena srpska letovališta u zemlji masline – kao što su: Evia, Halkidiki, Olimpska regija, Skijatos i Sivota.

Sem što u ponudi imaju svima nama omiljenu Eladu, sa njima možete putovati i u London, Pariz, Minhen, Beč, Budimpešta itd. Ako vas opterećuje da sami tražite avio karte i šta vam je sve potrebno za vizu ne bi li posetili neku zemlju, ne očajavajte, jer Mozaik je tu za vas da to sredi.

Mozaik se bavi još jednom delatnošću, a to je pružanje usluga iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu.

Radno vreme agencije je svakog radnog dana od 08:00 do 21:00 i subotom od 08:00 do 15:00 časova. Mozaik Primo Doo se nalazi u prizelju SPENS-a, odnosno u Ulici Sutjeska 2, u Novom Sadu, iza Univerexport-a. Telefoni su: 021/ 66 16 764; 060/ 64 51 412. Dok se u Banjaluci nalaze u Tržnom centaru ZENIT,Vladike Platona 3. Brojevi telefona su: 0038751/963-610; +387 065/876116. Mozaik 021 poslvnica se nalazi u Novom Sadu, Bulevar Cara Lazara 19 (preko puta Spensa). Brojevi telefona  su 021/ 424 735; 455 500.

You may also like

Ostavi komentar

18 − 7 =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići