Објава коју дели eleniq 👠💄🌷 (@eleniq) дана


Da je Grčka vlasnica prelepih plaža to svi znamo. Mnoge od njih su vam već dobro poznate i nebrojeno puta ste uživali kupajući se na istim. Međutim, ima i onih koje su našim turistima manje poznate, a zaslužuju da provedete i više od desetak dana odmora uživajući u plavetnilu mora i zlatnom pesku.


ZAHARO PELOPONEZ

Oni koji su imali tu sreću i mogućnost da letuju na Peloponezu znaju da ovaj deo Grčke krije prelepa mesta za odmor. Jedno od takvih je i Zaharo, na zapadnom delu Peloponeza koje se može pohvaliti najvećom plažom u Grčkoj.

Sem što je prema statistici najveća, plaža Zaharo je jedna od onih plaža gde zalazak sunca ima posebnu draž i lepotu.

ELAFONISOS – KARIBI NA PELOPONEZU

Kako do mesta Zaharo

Dužina ove plaže je neverovatnih 50 kilometara, a nalazi se na obalama Jonskog mora. Do ovog mesta se stiže putem koji spaja Patru sa Kalamatom. Na tridesetak kilometara od mesta Pirgo čeka vas ovaj mali raj na zemlji. S obzirom da je dobro povezan sa ostatkom Grčke do ovog mesta se lako stiže gde god da se nalazite.

Zbog svoje čistoće i lepote, plaža Zaharo je nagrađena plavom zastavom. I definitivno je zaslužuje. Na istoj možete uživati u vodenim sportovima, ali ono što je na njoj nezaboravno jeste šetnja i uživanje u prelepom zalasku sunca.

Preko puta iste je i Kefalonija, pa ako ste raspoloženi možete na izlet do ovog ostrva.

NAFPLIO – TURISTIČKI DIJAMANT PELOPONEZA

O samom mestu i predlozima za letovanje u sledećem postu, a do tada uživajte u ovom videu. Možda odlučite da ovog leta leškarite baš na ovoj predivnoj plaži i uživate u njenoj veličini i plavetnilu. Koliko god ljudi da dođe na istu, ne verujemo da neće biti mesta za vaš peškir ili ležaljku.