POPLAVE U ATINI – NEVREME SE ŠIRI I NA DRUGE DELOVE GRČKE

by Sanja
0 Komentar

poplave

Foto: PrintscreenYoutube/UpDrones

Poplave u Atini se na žalost dešavaju često. koje su pogodile dragu nam Grčku, za sada su odnele 16 života dok je 14 osoba smešteno u bolnicu sa lakšim ili težim povredama. Nea Peramos, Mandra i Magula su najteže pogođene ovom katastrofom, a kiša koja i dalje pada ne obećava mirnu noć za stanovnike ovih delova Atine.

Kako dan prolazi, nevreme se širi i na ostale delove Grčke. Autoput Solun-Atina je danas bio u prekidu 6 sati zbog problema sa nevremenom kod isključenja za Katerini, a kako javlja TV Skai i na ostrvu Egina nije baš mirna noć.

Slika predgrađa Atine blago rečeno podseća na katastrofu. Tone blata sručilo se sa obližnje planine i u naletu velike količine vode automobili su završavali na obližnjim terasama, podrumima, ispod mostova….Očajni stanovnici Nea Peramosa strepe kako će provesti noć.

https://youtu.be/RLcgo3ZY_BU

I drugi delovi Grčke su pogođeni nevremenom. Največi problem je bio u Kateriniju, dok je manjih problema bilo u Veriji, Litohoru i Edesi. U Solunu je od jakog vetra palo par stabala, ali srećom nije bilo povređenih.

U Atini trenutno pada jaka kiša i ne nagoveštava da stane, a intenzitet kojim pada preti i drugim delovima grada da stvori probleme.

Trudićemo se da pratimo situaciju i da vas izveštavamo o najnovijim događajima.

You may also like

Ostavi komentar

sixteen + 17 =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići