PUŠAČ STE I KRENULI STE U GRČKU? – PAŽNJA!!!

by Sanja
0 Komentar

Svi znamo da pušenje nije zdravo, ali oni koji su dugogodišnji pušači isto tako znaju koliko je teško prekinuti tu lošu naviku. Poslednjih godina na snazi su zakoni o zabrani pušenja u zatvorenim prostorijama. Doduše slabo ko se toga pridržava. Svedoci smo punih i zagušljivih restorana i kafića.

Ako ste rešili put Grčke svojim automobilom ovog leta, pre svega poštujte propise da ne bi ste plaćali paprene kazne. U zemljama EU, a i Grčka je jedna od njih, kazne su obično previsoke za naš standard, pa bolje da na odredište stignete punog novčanika nego da vam ga isprazni neki saobraćajac.

Koliko koštaju prekršaji u Grčkoj možete pročitati OVDE

Pušači, pazite se…

Od pre neki dan, u Grčkoj je na snazi novi zakon o korišćenju duvanskih proizvoda. Naime, ako pušite u svom automobilu u kome su deca ispod 12 godina, platićete kaznu 1 500 eura.

Možda vam se dopadne

I to nije sve…Isto važi iza elektronsku cigaretu. Dakle, ako krenete na put sa porodicom u kojoj ima članova mlađih od 12 godina, platićete istu kaznu.

Pušenje vas može skupo koštati. Čak skuplje nego celokupno letovanje. Zato, oprez!

 

izvor

You may also like

Ostavi komentar

nineteen + eighteen =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići