GRČKI KUTAK – TRI GODINE DRUŽENJA

by Sanja
1 Komentar
rođendan

I tako dan za danom, pred kockastim ekranom… Reče jednom Branko Kockica! Baš tako smo i nas tri poslednje tri godine, pred kockastim ekranom kompjutera, stvorile Grčki kutak. Pa srećan nam rođendan!

IZA MONITORA

Ako ste se pitali ko je “s one strane ekrana i tastature” evo da iskočimo, kao neki iz frižidera. Za one koji su se nešto kasnije pridružili ovoj našoj veseloj družini i još uvek ne znaju, ima nas tri. Tri vesele mame, grčke snajke, zaljubljenici u sve plave i bele nijanse Grčke. Sanja, Tijana i Ivana.Za ove tri godine, svašta se promenilo. Od običnog ličnog bloga, postali smo neumorni izvor raznoraznih informacija o zemlji masline. Iz prve ruke ćete saznati kako izgleda grčka svakodnevnica, bez ulepšavanja i hvalospeva. Tokom trogodišnjeg druženja rodila su se mnoga dugotrajna prijateljstva. Nesebična podrška svima poznate Grčka info, jedna je od onih koju uvek treba spomenuti.

HUMANITARNA AKCIJA

Da ne putujemo samo mi po Grčkoj, pobrinuli smo se pre dve godine, kada smo u saradnji sa mnogim ljudima velikog srca vratili osmeh prvenstveno najmlađima. Mnoge porodice koje nisu nikada imale mogućnosti da odu na more, konačno su osetile čari slane vode i ukuse najjužnije balkanske zemlje. U humanitarnoj akciji koju je započela već pomenuta Grčka info i koju je nesebično predala nama , više od 30 ugroženih porodica je uživalo na grčkim plažama. I DA… Istina je da dečiji osmeh nema cenu.Sve što čitate ovde rezultat je dugog sedenja u raznoraznim stolicama, istraživanja, iskustava sa putovanja, neprospavanih noći… Na vaše, ali i na naše zadovoljstvo.

Trudićemo se da nastavimo da vas uveseljavamo i informišemo iz, uvek sunčane, Atine. Ljubimo vas i čitamo se i dalje! Odosmo sad da drmnemo neki uzo ili neko pivce za živce! Da ste nam zdravi i srećni! Danas je naš rođendan!!!!

Živeli!!!

You may also like

1 Komentar

Svetlana 12/04/2019 - 09:28

Ziveli, zivele vi nama :-)! I malo vam zavidim, tj.puno, jer zivite tamo :-)!

Odgovor

Ostavi komentar

3 × 1 =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići