SAMO ZA ONE SA DUBOKIM DŽEPOM – SCORPIOS MIKONOS

by Tijana
0 Komentar

scorpios mikonosMikonos važi za ostrvo na kome je zagarantovan dobar provod. Veliki broj poznatih svake godine letuje baš tamo. Razlog je veliki broj noćnih klubova, ali i prelepe plaže na kojima žurke traju bez prestanka. Ipak, svake godine pojavljuje se i nešto novo što privlači ogroman broj turista iz celog sveta. Ovo je sada “in” na Mikonosu!

scorpios mikonos

Klupskoj sceni Mikonosa od skoro se pridružila plaža Scorpios. Svaki komad nameštaja je uklopljen sa prirodom koja okružuje ovaj raj na pomenutom ostrvu.  Ovaj kompleks sadrži sve što je neophodno za odmor iz snova. Terasa je tik uz plažu, a sa nje neodoljivo puca pogled na Egejsko more.

 scorpios mikonos

 

U samom srcu ovog imanja nalazi se restoran koji može da primi 200 gostiju. Turisti svakodnevno pokušavaju da se “dokopaju” ovog mesta, ne bi li bili u društvu svetskog džet-seta. Meni u ovom rstoranu je baziran na zdravoj grčkoj hrani. Sveže salate, domaće paste sa morskim plodovima i meso sa roštilja su samo neki od specijaliteta koji se serviraju u restoranu Scorpios plaže. Kako to, uostalom, zvezde vole.

Novi raj Mikonosa u svojoj ponudi nudi veliki broj ležaljki od kojih svaka ima fenomenalan pogled. Tako ne treba da vas začudi što ćete za ovo zadovoljstvo morati da izdvojite 150 evra i da svoju ležaljku rezervišete dan ranije (zbog velikog interesovanja, naravno).

scorpios mikonos

Uostalom više o Scorpiosu pogledajte OVDE (njihov zvanični sajt). Čak iako ne možete sebi da priuštite ovaj luksuz, gledanje nije zabranjeno, zar ne? “Skoknite” do sajta i uživajte u bajkovitim fotkama ovog raja (pošto mi ipak nismo profesionalni fotografi).

Ukoliko biste ipak da ga posetite (blago vama!), a volite muziku, na njihovoj zvaničnoj stranici naći ćete i listu dj-eva koji će ovog leta tamo nastupati.

U ovim mestima žurke nikad ne prestaju, a bar u jednom ste sigurno bili

 

Naslovna fotografija: http://www.scorpiosmykonos.com/aboutBooking.com

You may also like

Ostavi komentar

two × two =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići