ZA DEČIJI OSMEH: NAŠE MALO NJIMA ZNAČI MNOGO

by Tijana
0 Komentar

Svi znate da se naša humanitarna akcija, koju su prethodnih godina organizovale naše drage kolege iz tima Grčka info, za prvo letovanje ugroženim porodicama Srbije završila. Mi ne želimo tu da stanemo. Naime, tokom pomenute akcije imali smo priliku da sarađujemo sa jednom divnom osobom, Jelenom koja vodi organizaciju Srbija velikog srca, pa smo rešili da udruženim snagama, ako je to moguće, obradujemo makar još jedno bolesno dete i njegovu porodicu besplatnim letovanjem. Grčki kutak u saradnji sa Facebook grupom Srbija velikog srca koja pruža podršku porodicama sa decom koja imaju razvojne teškoće, invaliditet, maligne ili retke bolesti.

S obzirom da su porodice opterećene neprestanom brigom i problemima koji prate zdravstveno stanje dece, odmor i boravak van kuće je blagodat koju većina ne može priuštiti. Bili smo svedoci poboljšanja stanja kod mnogih. Odmor i opuštanje često daju rezultate koje ni medicina ne predviđa.

Dragi vlasnici apartmana, ukoliko sebe vidite u timu humanih i razumete značaj dečijeg osmeha i očuvanja porodice, ugostite jednu i videćete da je vredno življenja.

multiart

Sonja Đorić sa jednom od porodica koje je ugostila

Sonja Đorić se prva priključila ovoj akciji i nesebično ponudila besplatan smeštaj za nekoliko porodica. Više o ovoj fantastičnoj ženi velikog srca ćete saznati OVDE.

Dobrodošli ste među ljude koji ostvaruju snove.


You may also like

Ostavi komentar

20 − 7 =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići