GRČKI KUTAK – SVE O GRČKOJ NA JEDNOM MESTU

by Tijana
0 Komentar

grcki-kutak-1

Dragi naši pratioci,

Imamo da vam saopštimo lepe vesti. Više nećete morati da nas tražite na Blogger platformi jer smo samo zbog vas napravili internet stranicu Grčki kutak.

Sve je počelo pre nekih šest meseci kada smo kreirale blog istoimenog naziva Grčki kutak na Bloggeru. Trebalo je to da bude mesto gde bi izrazile svoje mišljenje o svemu onome što volimo i ne volimo u zemlji masline. Međutim, vama su se odmah svideli naši tekstovi i mi smo rešili da naš blog krene u drugom pravcu.

Odlučile smo da svima vama koji želite da posetite ili se doselite u Grčku olakšamo put ka potrazi informacija koje vas interesuju. Verujte nam, nas tri najbolje znamo kako je teško doći do istih. Svako ima neku svoju verziju, a internet stranice koje nude neke informaciju nisu ažurirani i po par godina.

Tako smo rešile da ćemo, kada prođe letnja sezona, napraviti sopstvenu internet stranicu i to smo sada i učinile. Iako vama to izgleda lako, verujte nam nije tako. Naime, tri žene (od toga dve majke) su noćima sedele ne bi li stranicu dovele do pristojnog izgleda i sve stare tekstove prilagodile novoj platformi.

Trudićemo se da vam, kao što smo i do sada, dajemo validne informacije, ali i da vas nasmejemo anegdotama iz života u najjužnijoj balkanskoj zemlji. Naravno, napisaćemo vam i po koji recept, ali i po koju zanimljivu istorijsku priču za koju pretpostavljamo da bi vam se svidela.

Na sajtu ćete, pored tekstova moći pronaći i smeštaj u Grčkoj ako putujete u sopstvenoj režiji, a u pripremi su još neka iznenađenja gde ćemo pokušati da okupimo sve ljubitelje Grčke u cilju druženja, razmene iskustava i pomaganja onima koji možda još uvek nisu posetili ovu predivnu zemlju.

Moramo samo napomenuti da nismo turistička agencija ili nešto slično. Tu smo da vas informišemo, olakšamo odmor praktičnim savetima, zabavimo i pomognemo.

Na kraju ili početku, želimo da vam se zahvalimo zato što nas redovno čitate jer bez vas ne bi danas ni bilo ove internet stranice. Još jednom vam hvala za podršku i nadamo se da vas i ni u budućnosti nećemo izneveriti.

 

S poštovanjem,

Grčki kutak

Foto: Pixabay

You may also like

Ostavi komentar

15 − 6 =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići