TRI OSTRVA KOJE TREBA DA POSETITE U GRČKOJ AKO STE SINGLE!

by Sanja
0 Komentar

couple-955930_640Ako ste rešili da ovog leta promenite svoj status single, predlažemo vam ova tri ostrva gde je teško izbeći flert. Ne, ne mislimo na Mikonos! Ovo su manje fancy mesta. Pored prelepog ambijenta ova mesta su poznata i po dobrom provodu i najčešće ga posećuju mladi.

1) Sifnos

chrisopigi-monastery-382896_640

Foto: Pixabay

Možda nije poznato po egzotičnim plažama kao recimo Krit ili Paksos, ali Sifnos ima svoje draži. Poslednjih godina je postalo mesto gde letuju mladi, najčešće u većem društvu, tako da je šansa da upoznate nekog, ko je isto kao i vi sam, velika. Kako nije veliko, nema previše mesta za okupljanje, što samo ide u prilog nekom novom poznanstvu. Sve kreće od lokalnog bara “Mpotzi” , a ako ste kojim slučajem na Sifnosu u avgustu, ne propustite lude ulične žurke.

“Skriveni” raj Krita – Magareće ostrvo

2) Kufonisia

psx_20160501_195137-600x400
Ovo malo, ali prelepo ostrvo, se može pohvaliti i bajkovitim plažama. Kako ih nema mnogo šanse da u toku večernjeg izlaska sretnete nekoga ko vam se svideo na plaži, su izuzetno velike. I ovo mesto je poslednjih godina omiljeno okupljanje mladog društva, pa ne propustite priliku.

3) Antiparos

single


Avgust na ovom, u poslednje vreme, popularnom ostrvu je prava uživancija zahvaljujući dobrom noćnom životu. Sve počinje na centralnom trgu, pa ako volite gužvu onda pravac tamo. U jednom od mnogih barova će sigurno pasti neko očijukanje. Kad se barovi zatvore, svi se “sele” u otvorenu diskoteku “La Luna” gde se bukvalno do zore luduje.

Top 5 grčkih ostrva – na jednom ste verovatno bili

Naslovna fotografija: Pixabay

 Booking.com

You may also like

Ostavi komentar

1 × 5 =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići