SMITOVI, SVAKA VAM ČAST!

by Tijana
0 Komentar

Featuring: Jaden Smith,Willow Smith,Will Smith,Jada Pinkett-Smith,Trey Smith Where: New York City, NY, United States When: 29 May 2013 Credit: Joel Ginsburg/WENN.com

Da su i (neke) zvezde samo obični ljudi dokazala je jedna od najpoznatijih VIP porodica SAD. Naime, holivudski glumac Vil Smit, njegova supruga Džejda i njihova kćerka Vilou očistili su čak tri plaže na ostrvu Antipaksos. 

Holivudske zvezde koje vole Grčku

 

https://www.instagram.com/p/BVkQqOuAe_w/

Vil Smit i njegova porodica plovili su na svojoj jahti duž Jonskog mora, kada su na plažama videli poznate “plastične suvenire” koji ih, na na zalost, obicno krase. Očigledno je da ih je to dotaklo i da posle takvog prizora nisu mogli samo da nastave dalje sa uživanjem u lepom moru i divnoj jahti, već su rešili da urade ono što posetioci tih plaža nisu – očistili su ih.

Možda vam se dopadne

 

Kćerka Vila i Džejde Smit je tzv. “radnu akciju” slikala i podelila fotografiju na popularnom Instagramu. Ovim gestom ne samo da su obradovali 2.3 miliona vernih pratioca mlađane Vilou, već i veliki broj Grka, sto dokazuje preko 59.000 lajkova i preko  1.000 objavljenih komentara, ali i veliku medijsku podrsku grckih medija.

https://www.instagram.com/p/BVmkyHMgiAB/

Vil Smit i njegova potodica sakupili su čak 22 kese plastičnog otpada na lepim plažama. Smitovi, svaka vam čast.

 

Grčki Holivud: Koje su to zvezde iz zemlje masline?

 

You may also like

Ostavi komentar

one × two =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići