ZAKINTOS – TOP 5 ORGANIZOVANIH ŽURKI

by Tijana
0 Komentar

zakintos

Zakintos, ostrvo magične prirodne lepote, ali i svuda znano po ludom dnevnom/noćnom provodu. Svake godine se na ostrvu priređuje mnoštvo organizovanih provoda, a mi ćemo vam otkriti 5 najposećenijih.

Sada ne morate više da se mučite i da tragate za ulaznicama koje će vam omogućiti da budete deo najluđeg Zakintos provoda, jer to možete uraditi i onlajn. Svi oni koji nisu uspeli da nabave ulaznicu za žurke na brodovima tokom posete ostrvu Zakintos, znaće zašto je ova informacija i više nego zlata vredna.

1. VVIP Sunset Yacht Party Zakintos

Još početkom godine ste mogli kupiti kartu za ovu žurku, jer potražnja je velika. Tako dragi naši, nemojte čekati da dođete na Zakintos ne bi li tamo kupili kartu, jer velika je verovatnoća da je nećete pronaći ili će vam je prodati po duploj (a ćesto i troduploj) ceni. Na njihovom sajtu možete videti šta sve ulazi u cenu i kako je bilo prethodnih godina na tim ludim zabavama. Rezervaciju možete obaviti OVDE, a u slučaju da imate neke posebne zahteve onda im se možete obratiti putem ove e-mail adrese: office@vvipeventszante.co.uk 

2. The Paint Party Zakintos

Kada se uputite na ovu žurku definitvno nemojte obući svoje omiljene krpice. Mnoge devojke se tokom ove žurke vesele u svojim kupaćim kostimima, jer ruku na srce njih je najlakše posle oprati. Dok budete đuskali i opuštali se uz ritmove svetskih hitova, domaćini će vas prskati bojom. Ako želite da kupite ulaznice ili saznate nešto više o ovoj žurci pritisnite OVDE

3. The White Party by PartyO Events – Nedeljom u 7 uveče pa do jutra

Ova žurka je jedna od najposećenijih tako da u poslednjih deset godina se redovno održava. Poznata je po tome što okupi uglavnom više od 1000 duša nedeljom uvače na jednom mestu. Kao što iz naslova možete zaključiti, dress code za ovu žurku je bela boja. Rezervaciju svoje karte možete obavati OVDE.

4. Foam Party – Zeros Nightclub Zakintos

Kakav bi Zakintos bila destinacija da na svom “meniju” nema pena žurku? Verovatno mnogi ne bi ni primetili, ali ipak jedno takvo mesto gde je provod zagarantovan to sebi ne može da dozvoli. Najbolje ćete proći da kupite kartu pri ulazi ili da se cenkate sa “tapkarošima” koji su uvek negde tu pri ulazu.

5. The Ultimate Party by PartyO

Od količine alkohola koji se konzumira na ovom događaju, sutradan se verovatno ničega nećete sećati. Hvala Bogu na modernoj tehnologiji, pa ćete gledajući fotografije u svom telefonu sklopiti neke kockice. Ovu žurku zovu i divljom, a tokom nje je moguće videti sve. Skoro je neizbežno takmičenje mokrih majica.

https://www.youtube.com/watch?v=OyyOcgEIrJ4

 

You may also like

Ostavi komentar

2 × four =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići