Dragi naši, kalo mina (ako ste zaboravili to je tipičan grčki pozdrav na počektu svakog meseca)! Danas se zvanično završio naš odmor, autora sajta Grčki kutak, pa prema tome red je da vas obavestimo šta smo radili u avgustu i šta da očekujete u narednim tekstovima.

 

Sanja je rešila da svoj odmor provede u majčici Srbiji sa svojim najmilijima. Kad svi idu na more, ona beži s mora. Uživala je u domaćoj hrani i sa prijateljima, ali se napokon i upoznala sa legendarnim Gacom koji je o njihovom susretu napisao priču koju smo vam objavili, a možete je pročitati OVDE.

Ivana je rešila da ovaj odmor iskoristi ne bi li posetila jedno od najelitnijih ostrva zemlje masline – Mikonos. Uživala je punim plućima u svakoj čari prelepog ostrva. O tome kako joj je bilo i koliko vam je zaista potrebno da uživate uz svetski džet-set moćićete uskoro da pročitate u narednim postovima.

 

Moja malenkost, Tijana, se posle sedam godina građanskog braka odlučila da kaže to sudbonosno DA i u Grčkoj pravoslavnojj crkvi.  O tome kako su tekle pripreme i koliko košta svadba, ali i kako su se gosti proveli na istoj, saznaćete u narednim tekstovima.

Što se tiče novih tekstova, obećavamo vamo vam da ćemo se truditi da budu još zanimljiviji, korisniji i puni vama bitnih i ne bitnih informacija – ostaćemo dosledne svom jedinstvenom stilu. Molile bi vas da, baš kao što ste i do sada činili, pišete o čemu bi voleli više da saznate a da je vezano za ovu prelepu zemlju.

Tu smo zbog vas.

 

Ljubimo vas i volimo sve  <3