PREDSTAVLJAMO: “HELIANTHUS SUITES” ZA NEZABORAVNI ODMOR NA SANTORINIJU

Dopada vam se? Podelite sa prijateljima
Na obroncima ovog vulkanskog ostrva, smestilo se prelepo mesto Oia (grč. Οία). Poslednjih godina, ovo mesto na Santoriniju ubraja se u jedno od najposećenijih i najčarobnijih.

Pored slikovitih uličica, taxi-magaraca, prelepih restorana sa neverovatnim pogledom, Oia je svakako najpoznatija po zalasku sunca koje je po većini koji su ovde bili, najlepše na svetu. I verujte da je tako!


Ovog Uskrsa imale smo priliku da se u to i lično uverimo. Zato vam, ukoliko ste rešili da ovog leta uživate u ovom delu raja u Grčkoj, preporučujemo da rezervišete Helianthus suites i doživite Santorini i Oiu na najbolji mogući način.

Helianthus suites se sastoji od dva apartmana koja poseduju klima uređaje i satelitski TV program, kupatilo sa tuš kabinom, jednu zajedničku terasu sa prelepim pogledom na kristalno čiste vode egejskog mora i kuhinju.

 Svaki od apartmana ima i svoju malu terasu na kojoj možete uživati u doručku sa neverovatnim pogledom na vulkanske stene i morsko plavetnilo, ili u vrhunskom vinu sa svojim partnerom u kasnim večernjim satima.

Ljubazni domaćini Kiki i Antonis će sigurno učiniti sve da se osećate posebno u svakom smislu te reči i da vam odmor ostane u predivnom sećanju. Mi za njih imamo samo reči hvale!

Ono što nas je dodatno opredelilo da svoj odmor provedemo tamo je što se deo našeg novca odvajao za jedan tako lep humanitarni gest. Naime, rezervacijom na sajtu Helianthus suites donira se 5€ ddnevno za decu obolelu od raka, tako da odabirom ovog mesta za vaš odmor nesebično pomažete onima kojima je to potrebno.

Dodatne informacije i cenovnik pogledajte OVDE.

Želimo vam srećan put i nezaboravan boravak na Santoriniju!

Napomena: Fotografije su vlasništvo “Helianthus suites” i zabranjeno je njihovo preuzimanje bez dozvole vlasnika.Booking.com

Dopada vam se? Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.