Veganski hotel je prava retkost gde god da krenete na odmor. Oni koji se drže ovakvog režima ishrane često imaju velikih problema da pronađu mesto gde će spojiti sve na jednom mestu.

Prvi hotel ovakve vrste otvoriće se ovog leta u Grčkoj. I to na jednom od najposećenijih grčkih ostrva, Mikonosu. Bez obzira na trenutnu situaciju, vlasnici nisu odustali od otvaranja.

Koukoumi Boutique Hotel se nalazi u mestu Ano Mera na Mikonosu i cilj mu je da ponudi smeštaj, ne samo veganima već svima onima koji traže zdrav način života i netaknutu prirodu.

Da bi priča bila potpuna, poštujući tradicionalnu arhitekturu Mikonosa, sobe su ukrašene prirodnim materijalima. Svih četrnaest koliko ih je na raspolaganju. Tome treba pridodati i solarne grejače za vodu i bazen sa magnezijumom.

Kada je u pitanju ishrana, veganska kuhinja je inspirisana Grčkom i ima mediteranski karakter. U jelovniku će se naći isključivo veganski proizvodi i recepti. Veganske supe, pice, salate, sveže testenine… Sva hrana koja se bude servirala biće visokog kvaliteta i sa minimalnom obradom.

Pored veganske kuhinje. budući gosti ovog hotela imaće priliku i da se opuste u spa centru. Svi proizvodi koji se koriste su 100% prirodni, ne testiraju se na životinjama, ne sadrže sintetičke konzervanse i naravno mogu se reciklirati.

Pored spa centra, gostima će biti na raspolaganju i ergonomska teretana u kojoj kvalifikovani lični trener kreira prilagođene programe za svakog gosta.

Tokom boravka u hotelu gosti mogu birati između tri paketa. Detox, Energy Boost ili Relax koji uključuju smeštaj, posebne veganske menije, spa tretmane i programe treninga.

Veganski hotel Koukoumi na Mikonosu sigurno će privući veliki broj onih koji su u potrazi za ovakvom vrstom odmora, a ima ih mnogo. Smešten u mirnom delu ostrva i potpuno prirodan, ni najmanje ne sumnjamo da će biti pun!