vila foniU jednom od omiljenih grčkih letovališta na Halkidikiju, u Pefkohoriju, nalazi se prava oaza mira – Vila Foni. Svojim ambijentom i blizinom mora garantuje svakom svom posetiocu savršeni odmor.Vila Foni je u vlasništvu srpskog zeta Dimitrisa Hatzisa i njegove lepše polovine Tanje koji, pored toga što su savršeni domaćini svakom svom gostu, su već više godina za redom pokazali da imaju veliko srce. Naime, porodica Hatzis je deo humanitarne akcije za prvo letovanje ugroženim porodicama iz Srbije koja je prethodnih godina bila u organizaciji internet stranice Grčka info, a ove godine će istu preuzeti naša internet stranica ( uz punu podršku naših dragih prijatelja sa sajta Grčka info).

PEFKOHORI – VAROŠ KOJOJ SE UVEK RADO VRAĆAMO

Međutim, nije samo veliko srce domaćina faktor koji treba da presudi da izaberete njihov smeštaj ove godine, već i činjenica da se Vila Foni nalazi 30 metara od plaže, ali u blizini centra Pefkohorija. Ono što još čini ovu destinaciju idealnom je i to da nema mnogo saobraćaja u ulici gde se nalazi.

Ovaj smeštaj ne zovu za džabe oazom mira. Nije to samo zbog blizine prelepog Egejskog mora, već i zbog toga što je okružena prelepim zelenilom, a domaćini su se zaista potrudili da i dvorište urede prelepim biljem.

Vila Foni se sastoji od osam apartmana ( četiri četvorokrevetna i četiri trokrevetna) koji su opremljeni kuhinjom sa svim potrebnim elemntima tokom odmora, baš kao i posuđem. Naravno, svaki apartman ima svoje kupatilo, ali i sve one “sitnice” koje nam odmor pretvaraju u idealan: TV, klima uređaj, Wi-Fi internet, prostran balkon i parking.

Za sve one koji ne mogu da se odvoje od svojih ljubimaca tokom letnjeg odmora imamo da vam kažemo još jednu stavku koju nudi ovaj smeštaj, a to je da su vaši najbolji prijatelji ovde dobrodošli. Naravno, uz uslov da brinete o njima, kao što brinete i u svom domu.Ako smo vas ovim tekstom privukli da izaberete Vilu Foni za vaš smeštaj ove sezone, onda pritisnite OVDE i saznajte više detalja.

Više fotografija Vile Foni možete videti OVDE.