POSAO NA GRČKIM OSTRVIMA 2020

by Ivana
0 Komentar
posao na grckim ostrvima mikonos i santorini

Često nas pitate kako možete da nađete sezonski posao na grčkim ostrvima. Hoteli i restorani naročito na ostrvima često traže osoblje za sezonu (ili tokom cele godine). Naravno, prednost obično imaju Grci jer neko nekog zna, preporuči, lakše dođu do vlasnika, dostupniji su im oglasi…Ali, cela ova situacija sa korona virusom može da preokrene stvari u vašu korist: pošto niko ne zna kada će sezona zvanično da krene, tražiće osobolje u poslednjem trenutku, pa ukoliko imate iskustvo i malo poradite na CV-u šanse će vam biti mnogo bolje nego prethodnih godina.

KAKO DA PRONAĐETE POSAO U GRČKOJ

Ostrva koja posećuju stranci kao Mikonos ili Santorini, sigurno će ceniti iskustvo i onoga ko zaista želi da radi, odakle god da dolazi. U pitanju su velike domaće i inostrane firme kojima je pre svega bitan kvalitet. Mi smo pronašle nekoliko oglasa za posao na grčkim ostrvima Mikonos i Santorini i mislimo da imate dobre šanse da budete i vi deo tima.

Iako je na Mikonosu pronađeno dvoje zaraženih od korona virusa i oni koji su se našli na ostvu da budu spremni za pripremu sezone su se vratili svojim kućama, veliki hoteli i poznati restorani i barovi ne gube nadu. U medijima su se pojavile vesti da najpoznatija mesta za provod, izlaske i smeštaj na Mikonosu kao što su Scorpios ili Nammos, bez kojih Mikonos ne bi bio to što jeste, ove godine neće biti otvorena, ali njihovi vlasnici su to demantovali. Rekli su da i ove godine očekuju da se gosti kod njih dobro provedu i da se čeka samo odluka vlade da je sve bezbedno kako bi napravili nezaboravno svečano otvaranje.

SAMO ZA ONE SA DUBOKIM DŽEPOM – BUDITE VIĐENI NA MIKONOSU

Neki su već zakazali otvaranje za 1.maj 2020, ali ćemo sigurno narednih nedelja znati da li će zaista biti tako. Zato su pozicije za posao na grčkim ostrvima Santorini i Mikonos već sada otvorene za različite poslove. Ima ih raznih, od barmena do eksperta za socijalne medije u najpoznatijim hotelima i restoranima, pa ako tražite posao na grčkim ostrvima, sada je šansa da konkurišete.

Takođe, dobro će biti da poznajete grčki jezik, jer neki oglasi za posao na grčkim ostrvima i to traže, pa je pravo vreme da kontaktirate našu Ljubicu i uzmete nekoliko privatnih časova. Sada bar imate vremena posvetite se učenju grčkog jezika, a videćete višestruko će se isplatiti.

Dakle, ukoliko ste zainteresovani da ove sezone pronađete posao na grčkim ostrvima – pogledajte nekoliko oglasa koje smo pronašle.

Bill and Coo Hotels Mikonos 

F&B supervisor – oglas možete da pogledate ovde

Doorman – oglas možete da pogeldate ovde

Service – oglas možete da pogledate ovde

Female Spa therapist – oglas možete da pogledate ovde

Conciege – oglas možete da pogledate ovde

MIKONOS ZA OBIČNE SMRTNIKE – VODIČ

Santa Marina Mikonos

Fitness Instructor – oglas možete da pogledate ovde

Nammos Mikonos 

Reservation officer – oglas možete da pogledate ovde

Butler – oglas možete da pogledate ovde

Staff for the bar – oglas možete da pogledate ovde

Social media expert – oglas možete da pogledate ovde

Photographer/videographer – oglas možete da pogledate ovde

Kitchen Staff – oglas možete da pogledate ovde

Event planner – oglas možete da pogledate ovde

SANTORINI – TOP 10 ATRAKCIJA NAJPOPULARNIJEG GRČKOG OSTRVA

Hotel Matina Santorini

Reservation Assistant – oglas možete da pogledate ovde

Receptionist – oglas možete da pogledate ovde

Night Auditor – oglas možete da pogledate ovde

Hotel & Restaurant La Maltese Santorini, Mikonos 

Front office, Santorini i Mikonos – oglas možete da pogledate ovde

Waiters – oglas možete da pogledate ovde

Cook – oglas možete da pogledati ovde

Bartender – oglas možete da pogledate ovde

You may also like

Ostavi komentar

fifteen − 6 =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići