DAN ŽENA U SOLUNU I ORIGINALAN POKLON ZA SAVRŠEN PRAZNIK

by Ivana
0 Komentar
run together thessaloniki trka i dan žena u solunu

Nemate ideju gde za 8. mart, a da bude originalan poklon za lepšu polovinu ili celu porodicu? Mi imamo predlog – pravac Solun! Praznik Dan žena u Solunu pada u nedelju, kada se u Solunu održava manifestacija koja će vam doneti puno radosti i osmeha i osećanje da možete da ostvarite svoje ciljeve sa voljenim osobama.


“RUN TOGETHER THESSALONIKI 2020” je jedna sasvim drugačija trka. Dok na drugim događajima sličnog tipa trčite sami, ovde trčite u paru. Sa voljenom osobom, prijateljem, prijateljicom ili decom – sve kombinacije su uključene, a vaše je da odaberete partnera s kojim ćete se najbolje provesti u ovoj avanturi. Trčanje u dvoje nije samo broj, to je i osećanje sreće da sa nekim delite lepe trenutke, bodrenje da možete zajedno da istrčite 3, 6 ili 9 kilometara i osmeh na licu kada znate da ste na kraju trke zajedno u tome uspeli.

ZAŠTO JE SOLUN JEDINSTVENI GRAD

Nema nikakvih ograničenja koja se tiču godina ili fizičke spremnosti. Jednostavno odredite kilometražu koja vam prija i zajedno sa partnerom u trčanju, na Dan žena u Solunu sa osmehom na licu, stignite do cilja.

Trka RUN TOGETHER koju organizuju Intersport i njihov brend sportske opreme Sauciony, jedna je od najvećih manifestacija ovog tipa u Grčkoj i po drugi put se održava u Solunu unutar prostora TIF Helexpo. Trka počinje u 11 sati od trga ΧΑΝΘ (YMCA) jednog od najpoznatijih mesta u Solunu.

run together thessaloniki trka i dan žena u solunu

Zapamtite, cilj ove trke je da se zabavite, da provedete vreme zajedno i da na cilj stignete sa širokim osmehom. Dan žena u Solunu počeće odlično, a za nastavak produžite ovim prelepim gradom gde itekako imate šta da vidite.

SOLUN – 10 STVARI KOJE MORATE VIDETI

Za cenu od 10 eura za dva trkača  ili 20 eura za dva trkača za premium ulaznice (oni koji se odluče za premium ulaznice dobijaju dve majce za trčanje) imaćete mogućnost da provedete jedno prelepo praznično jutro sa omiljenim osobama, ali i da pomognete Skrovištu za žene i decu žrtve nasilja u Solunu.

Za sve informacije možete pogledati saj: www.runtogether.gr, Facebook stranicu: RunTogetherGR Ili Instagram profil: runtogethergr

run together thessaloniki trka i dan žena u solunu

ZAŠTO OVO NE TREBA DA PITATE SOLUNJANE

PREVOZ DO SOLUNA

Avionom do Soluna za one koji vole komfor

Još nekoliko dana avio kompanija Aegen Airlines ima 30% popusta na kupovinu karata za internacionalne destinacije (za polazak četvrtak 05.mart i povratak ponedeljak 9. mart cena je oko 160 eura). Air Serbia ima direktu liniju koja saobraća na relaciji Beograd-Solun (za polazak četvrtak 05.mart ili petak 06.mart i povratak ponedeljak 9. mart cena je oko 175 eura).

Kombi prevozom ili autobusom do Soluna

Postoji nekoliko prevoznika koji voze do Soluna iz više gradova u Srbiji. Ovo je ujedno i najekonomičnija vrsta prevoza, cena je oko 40 eura po pravcu u zavisnosti od prevoznika.


Aranžmani preko agencije

Postoji i nekoliko agencija koje nude putovanje za 8.mart u Solunu, prijavljivanje je već počelo, a cena je od 40 eura pa na više u zavisnosti od ponude.

SMEŠTAJ U SOLUNU

Potražite ga na ovom linku!

PLAŽE U OKOLINI SOLUNA

Potražite naše preporuke na ovom linku!

Ako bude lepo i imate vremena, zašto da ne. Možda se nećete kupati, ali ćete uživati u pogledu na more!

I ne zaboravite da nam javite kako ste se proveli 😊.

You may also like

Ostavi komentar

5 + ten =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići