DESET NAJBOLJIH GRČKIH HOTELA

by Tijana
1 Komentar

hotel

Iako je nama Grčka sinonim za jeftini smeštaj, ona i te kako ima prave luksuzne hotele. Možda (većina nas) ne može da uživa u njihovim blagodetima, ali zato možemo da uživamo u njihovim fotografijama i da sanjamo da posetimo makar jedan. Ko zna, možda san postane java… Zato smo vam za danas pripremili deset najboljih grčkih hotela po sajtu Trivago

1. Hotel Lindos Blue – Rodos

Ekskluzivna usluga, pogled od koga svakome zastaje dah, lepo dekoriran prostor i odlična lokacija su glavne prednosti  hotela Lindos Blue. U njemu se nalazi sedamdeset dobro dizajniranih soba koje su napravljene da se u njima skroz opustite i zaboravite na stvarnost.

2. Hotel Santorini Princess Spa – Santorini

U jednom od najlepših sela Santorinija, Imerovigli, nalazi se lukszni hotel Santorini Princess Spa. Svaka soba u ovom luksuznom letovalištu ima pogled na vulkansko ostrvo u Egejskom moru i fenomenalan pogled na zalazak sunca. Hotel je novije generacije, ali je urađen u tipičnom kikladskom stilu. Pruža sve moguće moderne usluge koje zahteva jedan turista.

3. Hotel Boutique 5 – Rodos

Hotel Boutique 5 je isključivo samo za odrasle. Nudi širok raspon prelepih iskustava i jedinstveno letovanje. Zapanjujuća lepota objekta, moderna arhitektura, elegantna i opuštena atmosfera je ono što čini ovaj hotel posebnim.

4. Hotel Katikies – Santorini

Sigurno jedno od najpoznatijih mesta na Santoriniju Oia je “vlasnik” i hotela Katikies. Jedinstven je primer minimalističke eleganciju u kikladskom stilu. Diskretan, luksuzan, romantična atmosfera i prekrasni pogled su samo neke od vrelina ovog luksuznog hotela.

5. Hotel The Excelior – Solun

Zgrada hotela The Excelior izgrađena je još davne 1924. godine. Hotel ima samo 22 sobe, 8 apartmana i 4 luksuzna apartmana. Kompletno je opremljen, pruža prelepi pogled i pruža ekskluzivne usluge svojim gostima.

6. Hotel Casa Delfino Spa – Krit

Hotel Casa Delfino Spa nalazi se u prelepoj Hanji na jednom od najlepših grčkih ostrva. Nalazi se u nekadašnjoj meltačkoj vili iz XVII veka i sadrži ukupno 24 luksuzne sobe i aparmana. Ime nosi po vlasnicima vile – Delfino. Renoviranje i restauracija se urađene tako da nisu oštetile njen nekadašnji izgled. Elegancija ovog hotela je na najvećem nivou i pruža odličnu uslugu.

https://www.youtube.com/watch?v=t1_27vFKOgo

7. Avli Lounge Apartments – Krit

U mestu Retimno, na Kritu, nalaze se luksuzni apartmani Avil Lounge. Baš kao i prethodni hotel i ovo luksuzno odmaralište odiše istorijom, jer apartmani datiraju iz 1500. godine. Napravljen je od mešavine mletačkog, kritskog i orjentalnog stila. Zidovi su kameni, a podovi od kaldrme. Smeštaj očarava svakog svog posetioca.

https://www.youtube.com/watch?v=VvgZViKA6B0

8. Hotel Kouros – Mikonos

Definitivno jedan od najboljih ostrva Kilade ima i jedan od najboljih hotela. U pitanju je hotel Kouros je specijalizovan za VIP goste i njihove prohteve, pa prema tome ne moramo da vam pišemo da je usluga vrhunska.

9. Ananti City Resort – Trikala

U blizini Meteora, u gradu Trikali, nalazi se jedan od najluksuznijih smeštaja u Grčkoj – Ananti City Resort. Ono što izdvaja ovaj hotel od ostalih je to što se ne nalazi u mestu na obali. Usluga je na nivou svakog luksuznog odmarališta i pružiće kompletan ugođaj i najsitničivijim turistima.

10. Hotel Dreams Luxury Suites, Santorini

Dream Luxary Suites se sastoji od šest luksuznih apartmana koji će vam pružiti mogućnost da otkrijete neke nove horizonte. Toplo gostoprinstvo osoblja i autentičan ambijent su nešto što ovaj luksuzni smeštaj čini posebnim. Svaki apartman dizajniran je u kiladskom stilu, ima balkon i đakuzi.

 

You may also like

1 Komentar

Ema 21/01/2019 - 10:08

A Costa Navarino? Nije u ovoj kategoriji?

Odgovor

Ostavi komentar

thirteen − 9 =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići