LJUBAV PREMA GRČKOJ KREIRA NAJLEPŠE KUTKE

by Sanja
0 Komentar

ljubav

Kada volite Grčku svaki povratak sa letovanja predstavlja na neki način jedan rastanak…Rastanak sa šumom mora, plavo belim motivima zemlje masline…rastanak sa prelepim peščanim plažama, tavernama, uzerijama…

Da bi tokom cele godine uživali u belini i plavetnilu Grčke, Brankica i Goran su počeli da prave svoj Grčki kutak. Pogledajte kako sve to izgleda i šta su nam rekli Goran i Brankica

Samo se prijateljstvo računa

ljubav

“Ljubav prema Grčkoj počinje pre desetak godina, odlazkom na Krf. Oduševljen samim ostrvom, morem, plažama, tih godina upoznajem moju devojku. Ha, ha…volim tako da je zovem jer se osećam mlađim. Ona je takođe fan Grčke pa tako počinjemo da obilazimo istu i putujemo svake godine u skladu sa mogućnostima.

U bilo koje mesto i deo Grčke da smo otišli, bili smo oduševljeni. Ne zato što je svako mesto bilo podjednako lepo, već verovatno zato sto smo svaki put bez predrasuda odlazili na neko novo putovanje. Uvek smo se vraćali sa nekim pozitivnim utiskom.

Rekao bih da je duh Grčke nešto posebno. Veseli, staloženi, pomalo i flegmatični Grci… Bezbroj puta se dešavalo da u svakom mestu nađemo bar jednog meštanina sa kojim smo se na neki način sprijateljili, i u njihovim lokalima rado viđeni uz cipuro, uzo i neizbežni mezes! Stefanos, Jorgos…uvek su znali da pokažu da smo dobrodosli gosti častivši nas osmehom i cipurom…Pri povratku u Srbiju uvek smo komentarisali da to u svojoj zemlji nismo često doživljavali.

Naš sin od šest godina je isto tako postao ljubitelj Grčke.
Želeli smo Grčku preseliti u Vrnjacku banju, i tako smo krenuli malo po malo da životni prostor pretvaramo u Grčki kutak. Beli pod, stolarija, zidovi, grčki motivi, zastava i svaki detalj sa naših letovanja u Grčkoj. Inspirisani Santorinijem iako tamo nismo imali prilike da odemo još uvek!

Brankica i Goran

ljubav   

   

   

Napomena: Fotografije su privatno vlasništvo i kao takve podložne su autorskim pravima. Svako neovlašćeno korišćenje povlači zakonske mere.

You may also like

Ostavi komentar

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići