U OVIM MESTIMA ŽURKA NIKAD NE PRESTAJE, A U JEDNOM STE SIGURNO BILI

by Tijana
0 Komentar

žurkaGrčka je prepoznatljiva po divnim plažama i mnogobrojnim istorijskim spomenicima, ali poznata je i po dobrom provodu. Na sledećim mestima žurka nikad ne prestaje.

1. Mikonos

Jedno od najlepših ostrva Grčke je ujedno i mesto gde dobre žuruke nikad ne prestaju. Duž celog Mikonosa se nalazi mnoštvo klubova koji tokom sezone ključ u bravu ne stavljaju. Dobor provod noću vam ne gine, ali ni danju. Paradise plaža je poznata po žurci koja traje 24 sata bez prekida, ali ima još dosta manjih plaža na kojima je provod takođe odličan. Mikonos zovu istočnom Ibicom i jedno je od omiljenih letovališta mnogih poznatih ličnosti. Međutim, ovo nije jeftina destinacija i znajte da ćete za jedno piće izdvojiti čak 10 evra, kao i da je gotovo nemoguće naći jeftin smeštaj.

2. Milopotas i Hora, na Iosu

Ovo ostrvo privlači ogroman broj mladih različitih materijalnih mogućnosti iz celog sveta. Milopotas je poznat po svojoj plaži i mnoštvom lokala koji se tu nalaze. Lokal Far-Out definitivno ne treba da propustite, jer tu žurka traje ceo dan. Uveče idete u Horu i to na trg. Tu okupljanje počinje, a onda će vas put odvesti u mnoštvo lokala i klubova ovog malog morskog mesta. Izbor je toliko veliki da se za svačiji ukus pronađe nešto. Obavezno završite veče u klubu Scorpion i đuskajte sa mladima raznih nacija.

Kampovanje u Grčkoj – lepo a jeftino letovanje 

3.  Faliraki, na Rodosu

Faliraki je definitivno mesto sa najlepšom plažom na čitavom ostrvu. Međutim, ovo mesto nije poznato samo po svojoj dugoj plaži od 5 km, već i po noćnom provodu. Moguće je naći jeftin smeštaj, još ako do njega dodjete letom iz Budimpešte – onda je to pun pogodak za vaš džep!

4.  Kavos, na Krfu

Nikako ne birajte Kavos na Krfu ako idete na odmor porodično. Ovo mesto je prepuno mladih, uglavnom Engleza, koji ne đuskaju samo u kafićima i klubovima već i na ulici. Cene nisu drastične, ali ako ne možete da izdržite ludovanje Engleza onda ne birajte ovu lokaciju.

5. Laganas, na Zakintosu

Baš kao i Kavos na Krfu i ovo mesto je prepuno mladih Engleza koji imaju specifičan način za provod. Žurka traje 24 sata, a veseli i pijani Englezi će vam iskakati iza svakog ugla. Ako volite da se provedete onda je ovo mesto za vas. Cene nisu preskupe i zaista se možete lepo provesti za male pare. A što se tiče Engleza, samo pomislite koliko kišnih dana oni kući imaju onda će vam biti jasnije zašto toliko polude na suncu i suvom asfaltu.

6. Punda plaža na Parosu

Ako volite dobar provod na plaži, a ujedno i da uživate na lepom ostrvu – onda pravac Paros. Viva Punda beach bar vam nudi mogućnost kupanja u bazenu ili moru, ali najbitnije je što vam nudi zasiguran provod. Međutim, nemojte očekivati nešto specijalno kada noć padne.

7. Paralija Katerini

Jedno od omiljenih destinacija naših mlađih turista. Mesto će vam pružiti dobar provod, a smeštaj ćete naći sigurno jeftino. Neće vam pružiti mogućnost upoznavanja  ljudi iz celog sveta, ali ćete uživati u lepim klubovima i jeftinoj ceni pića.Booking.com

Fotografija: Pixabayy

You may also like

Ostavi komentar

fourteen − 3 =

* Korišćenjem ovog obrasca saglasni ste sa čuvanjem i rukovanjem vašim podacima na ovoj veb stranici

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite Prihvati

Politika privatnosti i kolačići