DESET GRČKIH APOLONA, BAR JEDAN ĆE VAS OSVOJITI

Dopada vam se? Podelite sa prijateljima

Sve pripadnice ženskog roda koje su letovale u zemlji masline bar jednom su ostale bez daha zbog nekog zgodnog Grka, zato vam mi predstavljamo deset grčkih “Apolona” (po našem izboru):

10. Mironas Stratis

Grčki pop-rok pevač koji osvaja svojim glasom, ali i stasom sve pripadnice lepšeg pola. Njega na Instagramu možete pratiti OVDE.

 

mironas-stratis
Mironas Stratis (Foto: Instagram/myronasstratis)

9.  Kostas Martakis

Grkinje lude za Kostasom, baš kao Srpkinje za Vladom Georgijevim. Svojim plavim očima i anđeoskim glasom krade ženska srca. Verovatno ste tokom letovanja uživali bar u jednom njegovom hitu. Na Instagramu ga možete zapratiti OVDE.
kostas-martakis
Kostas Martakis (Foto: Instagram/martakis)

8. Akis Petretzikis

Najverovatnije je on najzgodniji kuvar koga ste videli. Ima veoma uspešnu TV emisiju, a njegovi recepti su savršeni.  Na Instagramu ga možete pratiti OVDE.
 

7. Sakis Ruvas

Što je za nas  Zdravko Čolić, to je za Grke Sakis Ruvas. Ovaj pevač je definitivno jedan od najomiljenijih poznatih Grka u domovini, ali i širom sveta. Na Instagramu ga možete pratiti OVDE.
sakis-ruvas
Sakis Ruvas (Foto: Instagram/sakisrouvas)

6. Aleksis Georgulis

Svima nama, koji smo gledali  film Moj život u ruševinama, ovaj zgodni glumac je zapao za oko. Njega na Instagramu možete pratiti OVDE.
aleksis-georgulis
Aleksis Georgulis (Foto: Instagram/alexis_georgoulis_)

5. Nikos Vertis

Ako ste kojim slučajem letovali u Grčkoj i niste čuli za ovog pevača, onda ste sigurno uživali u njegovim hitovima čija autorska prava često kupi Saša Kovačević. Vertis svojim emotivnim pesmama osvaja čak i one koji ne znaju ni jednu grčku reč. Njega na Instagramu možete pratiti OVDE.
 

4. Jorgos Samaras

Višegodišnji reprezentativac grčkog nacionalnog fudbalskog tima. Smatra se jednim od najlepših fudbalera ikada. Njega na Instagramu možete pratiti OVDE.
georgios-samaras
Jorgos Samaras (Foto: Instagram/samaras_official)

3. Sakis Tanimanidis

Ovog momka verovatno ne znate ako ne živite u Grčkoj. On je jedan od najomiljenijih TV lica u zemlji masline i zajedno sa momkom broj dva vodi veoma popularanu emisiju o putovanjima širom sveta. Tako da je moguće da ćete ga uskoro ugledati i na ulicama vašeg grada. Na Instagramu ga možete pratiti OVDE.
 

2. Jorgos Mavridis

Zajedno sa gore pomenutim Sakisom vodi jednu od omiljenih TV emisija u Grčkoj. Inače, on je poznati tatu majstor. Njega na Instagramu možete pratiti OVDE.
georgije-mavridis
Jorgos Mavridis (Foto: Instagram/georgemavridis_tattooligans)

1. Janis Spaljaras

Definitivno pravi grčki Kazanova. Po sopstvenom priznanju ovaj model je do sada je spavao sa 4.000 pripadnica lepšeg pola. Njega na Instagramu možete pratiti OVDE.
janis-spaljaris
Janis Spaljaras (Foto: Instagram/giannisspaliaras)
Naslovna fotografija: Pixabay
Dopada vam se? Podelite sa prijateljima

1 Comment

  1. A, kala! me 4 000 gynaikes; siga 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.